dilluns, 26 de juliol del 2010

RETROBANT LA LLIBERTAT

          No, no estava empresonat a Picassent... però tenia la impressió de tenir la veu segrestada, silenciat per la tecnologia, millor dit, per la manca de coneixements sobre aquest món misteriós de la informàtica, de la configuració de correus, programes i d'altres galimaties a les quals hem arribat un poc tard.   Els usuaris "basics", aquells quarantons que de manera reticent i a desgana, forçats per les exigencies del treball vam aprendre amb el MS2 i el llibre de Forges - Romerales, avui estem comdemnats a l'actualització permanent, cosa prou  fatigosa, o bé a l'auxili dels companys més espavilats.
       Resulta que no havia manera d'editar textos en aquest bloc, primer funcionava correctament, però després ho intentava de totes les maneres sense cap èxit, fins que un bon amic em va recomanar a un xicot... un d'eixos joves gurús que ho saben tot de l'ordinador.  Va vindre a casa a l'hora que millor m'acomodava, i efectivament, en 10 minuts va descobrir un desajust de comptes i contrassenyes i em va solventar el problema, aprofitant l'ocasió per a fer-me una neteja d'arxius i programes inservibles. 
       Ara funciona tot molt més ràpid i estic content... Gràcies a l'amic i gràcies a l'especialista.  Vos el recomane per ràpid, bó i barat.

       Que aquest agraïment serveixca com a prova de què el bloc funciona, i així continuarem escrvint.

       Bona vesprada